fbpx

Legeborge og legetårne i træ

Legeborge og legetårne i træ er elskede klassikere på legepladsen. De giver børnene sund motion, motoriske udfordringer og muligheder for snart sagt enhver form for rolleleg, som deres livlige fantasier kan producere. Aktiv Udes legeborge og legetårne giver sjove rammer for alt fra fangelege med fart i, til købmands- og butikslege med lidt mere ro på. Hvad enten det er tårne eller legeborge, indbyder de alle som én til sjove muligheder for at lade børnene komme lidt op i højden og se verden fra nye, mere spændende og sjovere vinkler.

Hos Aktiv Ude har vi designet vores legeborge og legetårne således, at de giver plads til børns fantasi og mulighed for at lege lige hvad, de har lyst til. Alt lige fra ninjagos, til prinser og prinsesser og helt egne, selvopfundne rollespilslege passer perfekt til Aktiv Udes legeborge og legetårne.

Aktiv Udes legetårne og legeborge af træ vil næsten med garanti blive dine børns favoritlegetøj, når det kommer til udendørs brug. De leveres eksempelvis med rutschebaner, som fra barnsben af er sansemæssige og motoriske eventyr, som giver børnene sund motion af at kravle op ad stigen til toppen af slisken, for derefter at glide nedad igen og få sjove sus i maven.

Aktiv Ude tilbyder forskellige grundmodeller, som kan tilpasses efter ordrens karakter og kundens ønsker. Sidder du med et helt specielt ønske til en legeborg til jeres legeplads, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@aktivude.dk eller på tlf. 22 30 14 29 for at høre mere om vores forskellige modeller og om hvordan de evt. kan specialdesignes til at matche dine behov.