fbpx

Legehuse i træ

Legehuse er en uundværlig del af rollelegen, som på underholdende vis bidrager til at skabe rammen om den perfekte hyggestund eller leg, hvad enten det er i børnehaven, skolen eller hjemme i boligområdet. Hos os finder du et stort udvalg af udendørs legehuse-designs, som inkluderer Ninjahuset, Tipi, Supermarkedet og Eventyrhuset og andre sjove muligheder. Et børnelegehus sætter rammerne for et perfekt, børnevenligt miljø, hvor børnene kan nyde den friske luft, mens de træner deres fantasi og opfinder sjove eventyr for dem selv og deres venner.

Aktiv Udes filosofi er, at legehuse i træ ikke skal være overfyldte og fastlåste i udformning og udtryk, men derimod have plads til, at børnene kan indrette dem efter egen lyst og inspiration. Vi tror nemlig på, at børns kreativitet og udvikling bedst udfordres, når de selv har mulighed for at indrette legehusene med kasser, klodser, potter, pander og enhver anden ting, deres fantasi byder dem.

Men det ikke kun børn, som kan få lov til at udfolde sig og lege i vores legehuse af træ. Vores legehuse er udarbejdet, så de skaber en god ramme, hvor forældre og pædagoger kan kreere et unikt rum i samarbejde med børnene. Derfor bestræber vi os hos Aktiv Ude på at levere funktionalitet i sublim håndværksmæssig kvalitet med flot finish. Størstedelen af vores produkter indenfor legehuskategorien udføres i henhold til Sikkerhedsstyrelsens lov EN 1176-2008, og nye designs bliver løbende godkendt og certificeret.

Leder du efter velkonstruerede, flotte og langtidsholdbare trælegehuse til børn, kan du indstille søgningen nu, for Aktiv Ude specialiserer i at bygge udendørs underholdning til børn i alle aldre og står klar til hurtigt at opfylde dine behov.