fbpx

Leg og læring

Stort, lærerigt, og ikke mindst sikkert trælegetøj til glæde for nysgerrige børn i de fleste aldre. Med sjove produkter fra Aktiv Ude kan børnene lære mens de leger. Vores produkter kan forvandle haven eller legepladsen til en lærerig oplevelse, børnene vil glæde sig til at komme tilbage til. Sjovt og lærerigt legetøj behøver ikke kun høre til indendørs, men kan også bruges udenfor. Børnene kan nyde den friske luft og få sund motion til både krop og hoved, mens de med stor energi morer sig med deres nye favoritlegetøj. De får stimuleret deres nysgerrighed og opdager det sjove ved at lære gennem vores kvalitetsprodukter fra Aktiv Ude.

Aktiv Ude er førende inden for trælegetøj og leverer produkter af høj kvalitet. Er du på udkig efter store trælegetøj til haven eller legepladsen, behøver du ikke søge længere. Aktiv Ude er leverandør af sjov til børnene gennem produkter af høj kvalitet til udendørs brug.

Børnene vil elske Forsøgsbordet, som er et egetræsbord med medfølgende sorteringsbakker. Bakkerne kan placeres i bordets huller og bruges til at undersøge naturens kriblekrableliv med de kæmpestore medfølgende lupper eller til at udføre andre sjove eksperimenter. Eller hvad med den gigantiske kugleramme af egetræ og medfølgende placticringe i forskellige farver, som børnene kan bruge til at lære at tælle på den sjove måde? Er børnene nysgerrige efter hvor høje de er i forhold til hinanden, kan de bruge Målestokken til at finde ud af det. Den er lavet af olieret egesvelle og kommer med centimetermarkeringer, som let afslører hvor høj man er. Det klassiske kryds­og­bollespil kan også købes til børn, som gerne vil lære at lege strategisk og få lidt hjernegymnastik. Det leveres i egetræsramme med ophængte cylindre på galvaniseret stål. Er det talleg børnene helst skal begive sig ud i, leverer Aktiv Ude ­ udover den flotte kugleramme ­ talsveller med påførte, farverige tal til leg og taltræning, som kan kombineres på mange forskellige måder.

Her på siden kan du se vores flotte samling af trælegetøj i detaljer og lade børnene tage hold om deres egen lærdom allerede i en ung alder – mens de har det sjovt!