fbpx

Gyngestativer og sæder til alle

Hos Aktiv Ude har vi gyngestativer til enhver smag. En gynge er det ideelle legetøj til sommer, som vil få børnene udenfor i den friske luft. Børnene synes det er sjovt, og de får både glæde af gyngerne samtidig med at de får masser af motion. Hos Aktiv Ude bestræber vi os på også at lave æstetisk flotte gyngestativer, så de endda pynter i haven eller på legepladsen.

Når børn leger, elsker de at udfordre sig selv og prøve deres evner af. Gynger er gode til det formål, og børnene føler de flyver afsted. Vores gyngestativer er i topkvalitet, hvilket gør at de er fuldstændig stabile og ansvarlige for alle at anvende.

Mange slags gynger og stativer

Aktiv Ude har mange forskellige varianter af gyngestativer. Vi har det klassiske gyngestativ til to sæder, gyngestativ med to fag eller vores 6-er gynge, som er et sekskantet gyngestativ. Det er især velegnet til institutioner, større legepladser eller boligforeningen. Hvis du ønsker et gyngestativ, der skiller sig ud, vil girafgyngen eller stolpegyngen være et oplagt valg.

Hos os kan du finde mange forskellige typer af gynger. Vi har de klassiske sædevarianter som  gummisæder, dæksæder og bæverhaler. Til de helt små har vi selvfølgelig babysæder med brystbøjle, der øger sikkerheden. Vores fugleredesæde med fintmasket bund egner sig især godt til vuggestuen. Til de lidt større børn derimod, er vores Svane-sæde et godt valg. Det kan rotere i alle retninger, så der er mulighed for at få masser af fart på til de eventyrlystne børn.

Hos Aktiv ude bestræber vi os på at have gynger til alle. Derfor har vi også en kurvestol med ekstra støtte og støddæmpende bevikling, der især egner sig til handicappede eller ældre. Hos os kan du få gynger, der dækker hele familiens behov.