fbpx

Borde og bænke

Nyd mange behagelige timer på Aktiv Udes hyggelige og veludførte bænke på terrassen eller omkring bålpladsen, eller sæt et af vores borde-bænkesæt under det store træ, og sæt dig så med vennerne og et godt glas vin, og nyd aftenen. Du kan også eksempelvis købe en plankebænk til børnenes legeplads, hvor de kan tage en pause fra den udmattende leg og snakke med hinanden. Borde og bænke fra Aktiv Ude dækker utrolig mange funktioner, formål og aldersgrupper og kan uden tvivl dække alle dine behov for flotte og langtidsholdbare udendørs møbler til leg, læ eller hygge.

Det er aldrig for tidligt at begynde at drømme om godt vejr. Derfor vil Aktiv Ude gerne forsyne dig med de praktiske materialer, du skal bruge, for på bedste vis at kunne planlægge din udendørs hygge. En nydelig havebænk eller havebord under yndlingstræet føjer et flot finish til den velholdte have og giver et sted at nyde naturen og stresse af, og med eksempelvis en plankebænk til børnenes leg i den anden ende af haven, fuldendes hyggen hurtigt i den varme sol.

Der er bare noget særligt ved udendørs borde og bænke af træ, der altid tiltrækker folk, når de ser dem. De er med deres varme udtryk ikke bare æstetiske nydelser, men også hyggelige og behagelige, og vil uanset hvor de står altid være udendørsmiljøets naturlige samlingsplads. Aktiv Ude leverer hovedsagligt i netop træ, men kan om nødvendigt også klare ordrer i alustel eller plastmaterialer. Klik videre på alle billederne nedenfor, og find præcis den eller de borde eller bænke, som passer dig bedst.