fbpx

Bålpladsudstyr

Drømmer du om at få en bålplads i haven? Og har du en ide om, at bålpladsen skal være mere end et par sten? Så er du kommet til det rette sted. Vi er en virksomhed, som har mange års erfaring med at bygge flotte, kreative og praktiske bålpladser til enhver smag med udstyr, hvor kun fantasien sætter grænser.

Naturligt design til bålpladsen

Vi har et stort udvalg af bålpladsudstyr, som giver dig og din familie en sjov og spændende oplevelse over bålet. Vores hjemmelavede gryder, pander, riste og andet udstyr bidrager til, at hele familien kan lave lækkert mad over bål samtidig med, at børnene kan lave deres obligatoriske snobrød. Vi sørger for, at vores bålpladsudstyr skaber rammerne for, at en hel familie kan samles i naturen, fordi vi er af den overbevisning, at bålplads er for mennesker i alle aldre.

Mange af vores kunder er interesserede i vores hjemmelavede bænke, arbejdsborde og brændeskjul, så det bliver så nemt og praktisk som muligt at samles om bålpladsen samtidig med, at vi gør det komfortabelt for alle familiens medlemmer at være med ved bålpladsen. Fællesnævneren for vores bålpladsudstyr er, at det designet passer til naturens omgivelser og at det er bygget af naturens materialer. Derudover står fantasien sig fri for

Bålpladsudstyr til dine behov

Vi bygger bålpladser og sælger bålpladsudstyr til både private og offentlige institutioner. Det er derfor vigtigt for os, at vi tager udgangspunkt i den enkelte kunde og forsøger at forstå de behov, som kunden har til en opførelsen af en bålplads. Gennem en god samtale finder vi den løsning, som passer til dig.
Mange vælger en af vores standardmodeller til en bålplads og dertilhørende bålpladsudstyr, som vises på billederne nedenfor. Andre vælger selv at designe sin bålplads og bålpladsudstyr. Vi er altid åbne overfor kundernes egne forslag og design, da vi tror på, at vi får de mest tilfredse kunder, når de involveres så meget som muligt i samarbejdet.
Hvis kunden kommer med et forslag til et nyt design, så tager vi en håndværksfaglig snak om det, så vi sammen finder den mest optimale løsning for kunden, både i forhold til designet, materiale og indtænkning af pædagogik. Det kan vi gøre, fordi vi har mange års erfaring inden for området.

Bakke til engangsgrill

Flere og flere byer prioriterer at lave grønne, naturrige parker til deres beboer. Her er det oplagt at stille bakker til engangsgrill op, så besøgende kan benytte sig af dem og ikke græsplænen eller bordebænkesættet omkring dem.

Vi har designet en smart løsning til de mange mennesker, som har lyst til at grille med engangsgrill i parker og lignende. Vores bakke til engangsgrill er hævet over jorden ved hjælp af en oliebehandlet robiniestolpe, som er let at grave ned og montere. Selve bakken er lavet af en robust og holdbar jernplade, hvor engangsgrillen kan stå. Bakkens materiale er så holdbart, at den holder til mange fremtidige grillfester i de danske lune sommeraftener.

Bålplads med barndomsminder

Mange forbinder bålplads med snobrød, historiefortælling og fællesskab, og har hyggelige barndomsminder om sommeraftener ved bålpladsen sammen med forældre, søskende eller venner. Bålpladsen er med andre ord ikke til at undvære, når man er barn, eller voksen for den sags skyld.
Derfor er bålpladsen et vigtigt element, når du skal bygge eller udvide din naturlegeplads. Hos Aktiv Ude finder vi den bedste løsning til dig. Hvis du har spørgsmål til bålaktiviteter, udstyr eller generelt til naturlegepladser, så kan du altid kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig.