fbpx

Sandkasser i træ for alle

En rigtig naturlegeplads kræver en god sandkasse i træ. Vi tilbyder en række spændende sandkasser i træ med forskellige udformninger og træsorter, som alle stimulerer børns udvikling gennem legen i sandet. Det er en nem og simpel måde at skabe et legeunivers for børn – og de elsker det.

Træsort og form til sandkassen

En naturlegeplads består af træ i forskellige afskygninger. Vi bygger ofte vores træsandkasser af egetræ eller robinietræ, da de begge er stærke og langtidsholdbare træsorter med hver deres æstetiske udtryk til naturlegepladsen. Vi bygger som udgangspunkt vores sandkasser af egetræ og robinietræ ud fra standardmodeller, som vi har erfaret, matcher mange menneskers behov. Dog kan vi uden problemer udvide standardmodellerne med andre størrelser, funktioner og tilbehør, så sandkassen i træ imødekommer de specifikke ønsker og behov, du måtte have i forbindelse med opførelsen eller udvidelsen af en naturlegeplads.

Hvis du er interesseret i at opføre sandkasser i træ med en anden træsort end egetræ og robinietræ, så kan vi også finde ud af det. Vi stræber altid efter, at din naturlegeplads får det udtryk og funktion, du ønsker.

Pædagogik tænkes ind i sandkassen

Vi holder meget af at lave den håndværksmæssige del af en naturlegeplads, men vi gør det ikke uden at tænke vores pædagogiske baggrund ind i både legepladsens form og funktion. Vi ved, at sand i sig selv er et sansestimulerende og formbart materiale, som kan skabe et fantasifuldt univers, hvor børn kan lave alt fra mudderkager til eventyrlige skulpturer. Med vores sandkasser i træ får børn også mulighed for at indtænke sandkassens ramme i deres lege. Eksempelvis består sandkassen i robinietræ af en række små stolper med forskellige højder, som får mange børn til at integrere dem i deres leg. En sandkasse i træ er kort sagt en simpel både at skabe nogle gode rammer for udvikling af børns kreativitet, leg og sociale samspil.

Sandkasser til både private og institutioner

Med mange års erfaring i opbygning og forbedring af diverse naturlegepladser samt en viden om, hvad der stimulerer børns udvikling på legepladsen, ved vi nu, hvordan vi bedst muligt bygger sandkasser i træ til både private og institutioner med større arealer.
Vi indtænker kundens behov for størrelse, funktionalitet og udseende uanset, om der er tale om en sandkasse i træ til privat forbrug eller institutionelt forbrug. Den samlede løsning udarbejdes på et tegnebræt med kunden før, udarbejdelsen påbegyndes. På den måde får vi de mest tilfredse kunder og undgår eventuelle fejl og misforståelser.
Hvis der sker ændringer undervejs i processen, enten før eller under opførelsen af en sandkasse i træ, så underretter vi kunder med det samme, så der ikke er noget, der kommer bag på kunden. Hvis du er interesseret i at vide mere, så klik videre på alle billederne nedenfor, og find præcis den eller de sandkasser og tilbehør, som passer dig bedst.