fbpx

Naturlegepladser

Aktiv Ude specialiserer sig i at udvikle og levere funktionelt inventar med lang levetid til naturlegepladser i robinie og lærk. Hvad enten du har brug for en naturlegeplads i robinie eller naturlegepladsudstyr i træ, benytter vi os af naturprægede designs og miljøvenlige materialer. Vi fører et bredt udvalg af forskellige naturlegepladser, der alt efter behov og ønsker blandt andet kan indeholde produkter såsom legetårn i træ, sandkasser i træ, figurer i træ og forkellige slags vippedyr.

Aktiv Ude tilbyder eksempelvis vores køretøjer af træ, hvori børnene kan lege, at de kører lastbil eller sågar flyver. Eller hvad med vores veludførte rutschebaner eller sandkasser, som underholder og samtidig træner både konditionen og kreativiteten? Vi har også vores legeborge og legetårne i træ, som er elskede klassikere på legepladsen, der giver børnene sund motion, motoriske udfordringer og muligheder for enhver form for rolleleg.

Når vi fremstiller produkterne, benytter vi hovedsageligt rustikke materialer som robinie, eg og lærk. Derudover bruger vi diverse tovværk i taifun og specialudviklede beslag, nogle i galvaniseret stål, andre i RF stål. Uanset om det er legeborge, gyngestativer, svævebaner, legehuse i træ eller noget helt femte, fremstilles alle produkter af faguddannede og erfarne håndværkere. Samtlige produkter indenfor naturlegepladsudstyrskategorien udføres i henhold til Sikkerhedsstyrelsens lov EN 1176, og de bliver løbende godkendt og certificeret under TÜV, en anerkendt organisation, som fastlægger regler for sikkerhed og kvalitet.

Aktiv Ude tilbyder forskellige grundprodukter, som kan tilpasses efter kundens ønsker. Sidder du med et helt specielt ønske til en legeborg til jeres legeplads, er du meget velkommen til at kontakte os på info@aktivude.dk eller på tlf. 22 30 14 29, for at høre mere om vores forskellige produkter og om hvordan de evt. kan specialdesignes til at matche dine unikke behov.