fbpx

Hvad er Naturfitness?

Naturfitness er en anderledes måde, at dyrke fitness på i det fri. Fitness i naturen giver dig mulighed for, at bruge naturens redskaber og samtidig opnå en sundere livsstil, som giver gode resultater.
Naturfitness henvender sig til:

  • Børn
  • Unge
  • Ældre
  • Begyndere
  • Øvede
  • Ja, alle kan benytte sig af naturfitness

Udendørs træningsredskaber

Rhigur-serien har som grundfilosofi, at dets redskaber skal bestå af enkle objekter uden besværlige dele med indviklede mekanismer og være udført i solide og langtidsholdbare materialer.

Enkelthed i redskaberne giver en bred palet af varierede funktioner, hvad enten det drejer sig om trædestubbe, ryg-mavebænke eller noget helt tredie. Det er i princippet kun brugeren af redskaberne – og hans eller hendes fysiske evner eller begrænsninger – der sætter grænserne for hvilke funktioner, redskaberne kan benyttes til.

Sammenlignet med traditionelt fitness-udstyr, du blandt andet kender fra fitnesscentre, der typisk er begrænset til én eller højst to funktioner, kan Righur-seriens naturfitnessredskaber bruges på et nærmest utal af forskellige måder. De er udviklet i samarbejde med erfarne træningsinstruktører og fysioterapeuter, hvilket sikrer nyttigt brug og korrekte og velformulerede instruktioner for deres benyttelse. Righur-seriens naturfitnessredskaber er designet og fremstillet af Aktiv Ude og produceres i Danmark. De udføres i gedigne materialer og solid håndværksmæssig kvalitet med lang levetid og minimal nødvendig vedligeholdelse.

Tyngdekraften ‘trykker’ konstant ned på din krop og stiller krav til knogler og muskler, og sørger du ikke for at styrke og vedligeholde dem, kan det resultere i rygsmerter og andre helbredsmæssige problemer. Er du bevidst om dette og ønsker at forebygge eller afhjælpe fremtidige eller nuværende fysiske problemer, befinder du dig på den helt rigtige side.

Vores trædestubbe egner sig eksempelvis for(trin)ligt til nybegynderen, som muligvis foretrækker ikke at lade sin fitnesskarriere tage sin spæde start i et motionscenter, omgivet af allerede veltrænede kroppe og kritiske øjne. Aktiv Udes trædestubbe er, med sine plane og skridsikre flader og progressive tilgangsmuligheder, for(trin)svis velegnet til nybegynderen. Tryk på Trædestubbe-billedet og læs mere om, hvad trædestubbene med fordel kan benyttes til, og dine (trin)de dage er snart bag dig.

Har du derefter mod på mere, tilbyder Aktiv Ude også eksempelvis vores bænke i egesveller, som egner sig til hele fem forskellige øvelser til styrkelse af krop og sjæl. Her er det især maveregionen og benene, som kommer under kærlig behandling af vores velkonstruerede og solide Rhigur-serie, men som med de fleste af redskaberne i serien, sætter din fantasi flere grænser for deres brug end redskaberne selv. Tryk videre på alle billederne nedenfor, og find præcis det eller de redskaber, som bedst møder dine behov.

Da grænsen mellem Naturfitnessredskaber og forhindringsbaner er flydende anbefaler vi du også besøger dette link:

http://www.aktivude.dk/naturlegepladser/forhindringsbaner-i-trae/

Naturfitnesspro

Se prisliste her